Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salát z chřestu

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 8min
Celkový čas: 28min , porce

316 kalorií, 0.0g cukrů, 17.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Chřest opláchněte a ulomte tuhé konce.
Naplňte velký hrnec vodou a přidejte sůl. Přiveďte vodu k varu a přidejte do ní chřest. Vařte přibližně 6-8 minut. Poté vyjměte chřest a osušte na kuchyňské utěrce. Zahřejte pánev na střední teplotu a přidejte 1 vejce a 2 uvařené žloutky. Míchejte do zhoustnutí. Pak nakrájejte dva uvařené bílky a estragon na malé kousky. Přidejte estragon, vejce a citrónovou šťávu do omáčky na pánvi.
Ochuťte solí a čerstvým černým pepřem a promíchejte.

Barbora Šumná

03. 04. 2013, Recept navštíven: 1243x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salát z chřestu

Salát z chřestu

Chřest opláchněte a ulomte tuhé konce. Naplňte velký hrnec vodou a přidejte sůl. Přiveďte vodu k varu a př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salát z chřestu Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som a chutnal

01. 02. 2016, 11:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj nam chutilo

23. 02. 2016, 19:46

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chrest velmi neoblubujem ale vyskúšam

21. 10. 2016, 09:45

Přidat komentář

Facebook komentáře