Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Salát z hlávkového zelí

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
1044 kalorií 1.0g cukrů 89.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Umytou menší hlávku zelí nakrájíme na tenké nudličky, z uvařených vajec natvrdo vyjmeme žloutky, dáme je stranou, bílky pokrájíme nadrobno.
Do salátové mísy připravíme nálev z oleje, octa, špetky soli a pepře.
Do mísy nasypeme zelí a pokrájené bílky.
Slaninu (podle možnosti prorostlou) pokrájíme na nudličky, opečeme ji na pánvičce a i s vypečeným tukem ji přidáme k zelí, posypeme žloutky prolisovanými přes sítko, promícháme a podáváme jako samostatný předkrm nebo jako přílohu k masitým jídlům.


Přidat na Pinterest
planeta

20. 06. 2014, Recept navštíven: 3208x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý šalat

21. 10. 2015, 18:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá klasika

23. 10. 2015, 10:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborný šalaát

19. 11. 2015, 12:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý šalát , ľahký a zdravý

07. 12. 2015, 11:16

planeta
Restaurant_star
dobrý salátek, také dělávám a přidávám i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

26. 01. 2016, 16:14

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
všetky suroviny v šaláte spolu tvoria vyborný šalátový celok

25. 10. 2016, 19:53

Přidat komentář

Facebook komentáře