Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sníh s rumem a džemem

Sníh s rumem a džemem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

532 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Rum a džem důkladně promícháme do hladké kaše. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu po lžičkách zašleháváme cukr. Nakonec vzniklou směs opatrně promícháme s marmeládovo-rumovou směsí.
Takto vylepšený sníh používáme třeba na ovocné nebo zmrzlinové poháry či na ihned konzumované zákusky. Můžeme ho ale klidně jíst i jen tak.

Bulb Tip k receptu

Část moučkového cukru můžeme pro lepší aroma nahradit cukrem vanilkovým, který ale musíme předtím rozemlít v moučku.
Sníh s rumem a džemem konzumujeme ihned, protože dlouho nevydrží. Nedoporučuji ani jeho uchovávání v lednici.

notburga

24. 02. 2011, Recept navštíven: 1482x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sníh s rumem a džemem

Sníh s rumem a džemem

Rum a džem důkladně promícháme do hladké kaše. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu po lžičkách za...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sníh s rumem a džemem Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když šlehám bílek, přidám vždy špetku soli
Přidané ingredience: sůl

26. 02. 2014, 09:56

Přidat komentář

Facebook komentáře