Sníh s rumem a džemem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
532
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Rum a džem důkladně promícháme do hladké kaše. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu po lžičkách zašleháváme cukr. Nakonec vzniklou směs opatrně promícháme s marmeládovo-rumovou směsí.
Takto vylepšený sníh používáme třeba na ovocné nebo zmrzlinové poháry či na ihned konzumované zákusky. Můžeme ho ale klidně jíst i jen tak.
Tip k receptu
Část moučkového cukru můžeme pro lepší aroma nahradit cukrem vanilkovým, který ale musíme předtím rozemlít v moučku.
Sníh s rumem a džemem konzumujeme ihned, protože dlouho nevydrží. Nedoporučuji ani jeho uchovávání v lednici.
24. 02. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.