Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sníh s rumem a džemem

Sníh s rumem a džemem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
532 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rum a džem důkladně promícháme do hladké kaše. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého pomalu po lžičkách zašleháváme cukr. Nakonec vzniklou směs opatrně promícháme s marmeládovo-rumovou směsí.
Takto vylepšený sníh používáme třeba na ovocné nebo zmrzlinové poháry či na ihned konzumované zákusky. Můžeme ho ale klidně jíst i jen tak.

Bulb Tip k receptu

Část moučkového cukru můžeme pro lepší aroma nahradit cukrem vanilkovým, který ale musíme předtím rozemlít v moučku.
Sníh s rumem a džemem konzumujeme ihned, protože dlouho nevydrží. Nedoporučuji ani jeho uchovávání v lednici.


notburga

24. 02. 2011, Recept navštíven: 1584x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když šlehám bílek, přidám vždy špetku soli
Přidané ingredience: sůl

26. 02. 2014, 09:56

Přidat komentář

Facebook komentáře