Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Sojové plátky na smetanové zelenině

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
410 kalorií 0.0g cukrů 22.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Do hrnce nalijeme přiměřeně vody, vhodíme kostku masoxu, dost osolíme, opepříme a přidáme několik střiků sojové omáčky. Když se voda začne vařit, přidáme sojové plátky a 10 minut povaříme.
Po 10 minutách vypneme, plátky scedíme a necháme vychladnout.
Ze studených plátků dobře vymačkáme všechnu tekutinu.
Na pánev nalijeme 2 lžíce oleje, necháme rozehřát a sojové plátky z obou stran opečeme dozlatova. Hotové je vyndáme stranou a udržujeme teplé.
Na pánev přidáme lžíci oleje a vsypeme mraženou zeleninovou směs. Necháme ji asi 10 minut restovat, pak zalijeme smetanou, dochutíme lžičkou kari koření a smetanu necháme chvilku zredukovat. Směs dosolíme a můžeme podávat.
Na talíř dáme zeleninovou směs, na ni naklademe opečené plátky a podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Angel 666

22. 03. 2012, Recept navštíven: 2634x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre zdrave jedlo

07. 04. 2016, 09:31

Přidat komentář

Facebook komentáře