Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šroťáčky

Šroťáčky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

2560 kalorií, 0.0g cukrů, 76.0g tuků, 53.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nastrouháme syrové na struhadle. Přidáme obě mouky a droždí rozpuštěné ve vlažné vodě. Těsto nezapomene osolit. Dobře propracujeme a necháme vykynout. Potom lžičkou klademe kopečky těsta na olejem vymazaný plech. Pečeme v předehřáté troubě. Když jsou částečně opečené, potřeme je olejem a dopečeme.

Evík

16. 04. 2012, Recept navštíven: 883x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šroťáčky

Šroťáčky

Brambory oloupeme a nastrouháme syrové na struhadle. Přidáme obě mouky a droždí rozpuštěné ve vlažné vodě. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šroťáčky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Není potřeba z brambor vymačkat vodu, aby nebylo těsto moc tekuté?

Angel 666 16. 04. 2012, 21:58

Evík
Zaleží hodně na typu brambor, pokud je máte hodně vodnaté tak určitě vyždímat.

Evík 17. 04. 2012, 13:51

Facebook komentáře