Šroťáčky

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2560 kalorií
0.0g cukrů
76.0g tuků
53.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme a nastrouháme syrové na struhadle. Přidáme obě mouky a droždí rozpuštěné ve vlažné vodě. Těsto nezapomene osolit. Dobře propracujeme a necháme vykynout. Potom lžičkou klademe kopečky těsta na olejem vymazaný plech. Pečeme v předehřáté troubě. Když jsou částečně opečené, potřeme je olejem a dopečeme.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 04. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybí obrázek
Není potřeba z brambor vymačkat vodu, aby nebylo těsto moc tekuté?

Angel 666 16. 04. 2012, 21:58

Chybí obrázek
Zaleží hodně na typu brambor, pokud je máte hodně vodnaté tak určitě vyždímat.

Evík 17. 04. 2012, 13:51

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.