Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šroťáčky

Šroťáčky

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
2560 kalorií 0.0g cukrů 76.0g tuků 53.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nastrouháme syrové na struhadle. Přidáme obě mouky a droždí rozpuštěné ve vlažné vodě. Těsto nezapomene osolit. Dobře propracujeme a necháme vykynout. Potom lžičkou klademe kopečky těsta na olejem vymazaný plech. Pečeme v předehřáté troubě. Když jsou částečně opečené, potřeme je olejem a dopečeme.


Evík

16. 04. 2012, Recept navštíven: 994x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Není potřeba z brambor vymačkat vodu, aby nebylo těsto moc tekuté?

Angel 666 16. 04. 2012, 21:58

Evík
Zaleží hodně na typu brambor, pokud je máte hodně vodnaté tak určitě vyždímat.

Evík 17. 04. 2012, 13:51

Facebook komentáře