Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Studený jablečný dort

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 35min , porce

612 kalorií, 100.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jablka okrájíme, zbavíme jadřinců a najemno nastrouháme. Přilijeme šťávu z kompotu a nasypeme oba pudinky. Pokud jsou jablka sladká, není ani potřeba přidávat cukr. Zamícháme, dáme na plotýnku a na mírném ohni přivedeme k varu, necháme probublat tak 2 minutky.
Když je jablečné pyré hotové, tak si dno dortové formy vyložíme piškoty a naneseme trochu pyré tak, aby byly piškoty zakryté. Na to poklademe polovinu, na kousky nakrájených, broskví a opět zalijeme trochou pyré. Opět naskládáme piškoty, pyré, zbytek broskví, pyré a nakonec piškoty, které zakryjeme zbytkem pyré. Hotový jablečný dort dáme do chladničky a necháme ztuhnout. Na talíři můžeme ozdobit šlehačkou. V letních měsících studený dort příjemně osvěží.

misulinecka

21. 03. 2012, Recept navštíven: 5249x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Studený jablečný dort

Studený jablečný dort

Jablka okrájíme, zbavíme jadřinců a najemno nastrouháme. Přilijeme šťávu z kompotu a nasypeme oba pudinky. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Studený jablečný dort Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna dobrota

07. 04. 2016, 09:49

Přidat komentář

Facebook komentáře