Švestkovo-tvarohový rýžovník

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

458 kalorií
20.0g cukrů
4.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Polovinu ochucené rýže navrstvíme na dno zapékací misky, na to poklademe vypeckované švestky, lehce zaprášíme skořicí, a potřeme tvarhovou náplní. Tu připravíme smícháním tvarohu s pudinkem. Na tvaroh naneseme zbytek rýže. Povrch polijeme rozšlehaným vajíčkem a poklademe vločky másla.
Dáme do předehřáté trouby zapéct dozlatova.

Tip k receptu

Podáváme ozdobené čestvým ovocem a hodně posypané cukrem!

přidejte na:
Chybí obrázek

28. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
ryžovník bol velmi dobrý

18. 03. 2016, 11:59

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.