Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Švestkovo-tvarohový rýžovník

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 0min
Nutriční hodnoty
458 kalorií 20.0g cukrů 4.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Polovinu ochucené rýže navrstvíme na dno zapékací misky, na to poklademe vypeckované švestky, lehce zaprášíme skořicí, a potřeme tvarhovou náplní. Tu připravíme smícháním tvarohu s pudinkem. Na tvaroh naneseme zbytek rýže. Povrch polijeme rozšlehaným vajíčkem a poklademe vločky másla.
Dáme do předehřáté trouby zapéct dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme ozdobené čestvým ovocem a hodně posypané cukrem!


Přidat na Pinterest
ajap777

28. 05. 2012, Recept navštíven: 3067x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ryžovník bol velmi dobrý

18. 03. 2016, 11:59

Přidat komentář

Facebook komentáře