Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švestkovo-tvarohový rýžovník

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

458 kalorií, 20.0g cukrů, 4.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Polovinu ochucené rýže navrstvíme na dno zapékací misky, na to poklademe vypeckované švestky, lehce zaprášíme skořicí, a potřeme tvarhovou náplní. Tu připravíme smícháním tvarohu s pudinkem. Na tvaroh naneseme zbytek rýže. Povrch polijeme rozšlehaným vajíčkem a poklademe vločky másla.
Dáme do předehřáté trouby zapéct dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Podáváme ozdobené čestvým ovocem a hodně posypané cukrem!

ajap777

28. 05. 2012, Recept navštíven: 2520x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švestkovo-tvarohový koláč

Švestkovo-tvarohový koláč

Z mouky, 60 g cukru, Hery, žloutku a ořechů vypracujeme hladké těsto. Zabalíme jej do alobalu a dáme na půl...

Švestkovo-tvarohový rýžovník

Švestkovo-tvarohový rýžovník

Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Po...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švestkovo-tvarohový rýžovník Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ryžovník bol velmi dobrý

18. 03. 2016, 11:59

Přidat komentář

Facebook komentáře