Švestkovo-tvarohový rýžovník

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

458 kalorií
20.0g cukrů
4.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Polovinu ochucené rýže navrstvíme na dno zapékací misky, na to poklademe vypeckované švestky, lehce zaprášíme skořicí, a potřeme tvarhovou náplní. Tu připravíme smícháním tvarohu s pudinkem. Na tvaroh naneseme zbytek rýže. Povrch polijeme rozšlehaným vajíčkem a poklademe vločky másla.
Dáme do předehřáté trouby zapéct dozlatova.

Tip k receptu

Podáváme ozdobené čestvým ovocem a hodně posypané cukrem!

přidejte na:
ajap777

28. 05. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ryžovník bol velmi dobrý

Svetlana 18. 03. 2016, 11:59

Přidat komentář