Švestkovo-tvarohový rýžovník
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
458
kalorií
20.0g
cukrů
4.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Rýži si uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Do uvaření rýže vmícháme dle chuti trochu cukru a skořice. Polovinu ochucené rýže navrstvíme na dno zapékací misky, na to poklademe vypeckované švestky, lehce zaprášíme skořicí, a potřeme tvarhovou náplní. Tu připravíme smícháním tvarohu s pudinkem. Na tvaroh naneseme zbytek rýže. Povrch polijeme rozšlehaným vajíčkem a poklademe vločky másla.
Dáme do předehřáté trouby zapéct dozlatova.
Tip k receptu
Podáváme ozdobené čestvým ovocem a hodně posypané cukrem!
ajap77728. 05. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.