Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Švestkový sirup

Švestkový sirup
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 6h 0min
Celkový čas: 6h 20min , porce

2778 kalorií, 450.0g cukrů, 0.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

Omyté a vypeckované švestky nasypeme do velké mísy. Prosypeme je cukrem a promícháme. Necháme 24 hodin uležet. Během odpočinku několikrát ručně promícháme.
Pak směs přendáme do hrnce a přilijeme ocet. Vaříme pomalu 5-6 hodin, dokud se objem nezredukuje na polovinu. Hotový sirup ihned lijeme do sklenic a zavíčkujeme.

Bulb Tip k receptu

Ochucuji ním čaj a přidávám ho do buchet. Ve spíži vydrží rok.

notburga

02. 08. 2011, Recept navštíven: 3428x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Švestkový sirup

Švestkový sirup

Omyté a vypeckované švestky nasypeme do velké mísy. Prosypeme je cukrem a promícháme. Necháme 24 hodin ulež...

Zobrazit všechny podobné recepty k Švestkový sirup Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
hanka
dobrý sirup

hanka 20. 05. 2016, 09:53

Facebook komentáře