Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Švestkový sirup

Švestkový sirup

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
6h 0min 6h 20min
Nutriční hodnoty
2778 kalorií 450.0g cukrů 0.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

Omyté a vypeckované švestky nasypeme do velké mísy. Prosypeme je cukrem a promícháme. Necháme 24 hodin uležet. Během odpočinku několikrát ručně promícháme.
Pak směs přendáme do hrnce a přilijeme ocet. Vaříme pomalu 5-6 hodin, dokud se objem nezredukuje na polovinu. Hotový sirup ihned lijeme do sklenic a zavíčkujeme.

Bulb Tip k receptu

Ochucuji ním čaj a přidávám ho do buchet. Ve spíži vydrží rok.


notburga

02. 08. 2011, Recept navštíven: 3787x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo výborný slivkový sirup

08. 03. 2017, 20:54

Přidat komentář
hanka
dobrý sirup

hanka 20. 05. 2016, 09:53

Facebook komentáře