Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tažené těsto

Tažené těsto
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 55min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 55min , porce

880 kalorií, 3.0g cukrů, 38.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Z vejce oddělíme žloutek a přidáme jej k mouce, oleji a soli. Vše důkladně smícháme. Hněteme asi 15 minut, postupně přiléváme vodu a vypracujeme hladké těsto, které se nelepí. Potřeme olejem a dáme na 30 minut odpočinout. Na pomoučené utěrce těsto vytahujeme a poté válečkem vyválíme. Placku položíme přes hřbet rukou a vytahujeme do tenka.

Milena

28. 05. 2009, Recept navštíven: 4622x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tažené těsto

Tažené těsto

Z vejce oddělíme žloutek a přidáme jej k mouce, oleji a soli. Vše důkladně smícháme. Hněteme asi 15 minut, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tažené těsto Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Jen jsem jej již dlouho nedělala.
Přidané ingredience: není potřeba nic víc přidávat

10. 02. 2013, 23:07

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj dobrý recept na cesto

09. 11. 2015, 11:02

Přidat komentář

Facebook komentáře