Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Topený štrůdl

Topený štrůdl

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
2929 kalorií 7.0g cukrů 194.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Ze surovin zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do vlažné vody. Na pomoučeném vále rozválíme asi na 6 placek a plníme strouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem,zavineme do závinu a upečeme dorůžova.


sigr

25. 04. 2010, Recept navštíven: 1508x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, přidala bych brusinky nebo hrozinky
Přidané ingredience: brusinky,rozinky

03. 07. 2014, 06:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
malo ingrediencii a je to velmi dobrý recept

29. 12. 2016, 19:57

Přidat komentář

Facebook komentáře