Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Topený štrůdl

Topený štrůdl
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

2929 kalorií, 7.0g cukrů, 194.0g tuků, 38.0g bílkovin

Příprava

Ze surovin zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do vlažné vody. Na pomoučeném vále rozválíme asi na 6 placek a plníme strouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem,zavineme do závinu a upečeme dorůžova.

sigr

25. 04. 2010, Recept navštíven: 1416x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Topený štrůdl

Topený štrůdl

Ze surovin zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do vlažné vody. Na pomoučeném vále rozválíme asi na 6 pl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Topený štrůdl Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, přidala bych brusinky nebo hrozinky
Přidané ingredience: brusinky,rozinky

03. 07. 2014, 06:08

Přidat komentář

Facebook komentáře