Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tuňák s rýží a kukuřicí

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 40min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

V hrnci přiveďte k varu vodu a poté do něj vložte rýži a vařte dle návodu. Po cca 25 minutách vaření rýže přivedeme k varu vodu v druhém hrnci, ve kterém uvaříme kukuřici (10 minut). Jakmile je kukuřice uvařená, slijte vodu, nechejte kukuřici trochu zchladit a poté ji rozdrťte (na malé/jednotlivé kousky). Jakmile je rýže uvařená, slijte vodu, přidejte k rýži kukuřici a tuňáka v konzervě, včetně oleje a dobře promíchejte. Dochutíme solí a pepřem, přidáme olivový olej a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

20. 11. 2012, Recept navštíven: 7697x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne jedlo

14. 02. 2016, 11:04

Přidat komentář
Sonia005
To vypadá moc dobře....na to, že miluji tuňáka ve všech možných podobách, určitě vyzkouším.

Sonia005 20. 11. 2012, 19:34

Facebook komentáře