Tuňák s rýží a kukuřicí
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
35min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
708
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci přiveďte k varu vodu a poté do něj vložte rýži a vařte dle návodu. Po cca 25 minutách vaření rýže přivedeme k varu vodu v druhém hrnci, ve kterém uvaříme kukuřici (10 minut). Jakmile je kukuřice uvařená, slijte vodu, nechejte kukuřici trochu zchladit a poté ji rozdrťte (na malé/jednotlivé kousky). Jakmile je rýže uvařená, slijte vodu, přidejte k rýži kukuřici a tuňáka v konzervě, včetně oleje a dobře promíchejte. Dochutíme solí a pepřem, přidáme olivový olej a můžeme podávat.
Šéfredaktor20. 11. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.