Tuňák s rýží a kukuřicí

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
35min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

708 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
12.0g bílkovin


Příprava

V hrnci přiveďte k varu vodu a poté do něj vložte rýži a vařte dle návodu. Po cca 25 minutách vaření rýže přivedeme k varu vodu v druhém hrnci, ve kterém uvaříme kukuřici (10 minut). Jakmile je kukuřice uvařená, slijte vodu, nechejte kukuřici trochu zchladit a poté ji rozdrťte (na malé/jednotlivé kousky). Jakmile je rýže uvařená, slijte vodu, přidejte k rýži kukuřici a tuňáka v konzervě, včetně oleje a dobře promíchejte. Dochutíme solí a pepřem, přidáme olivový olej a můžeme podávat.

přidejte na:
Šéfredaktor

20. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
palino
velmi chutne jedlo

14. 02. 2016, 11:04

Přidat komentář
Sonia005
To vypadá moc dobře....na to, že miluji tuňáka ve všech možných podobách, určitě vyzkouším.

Sonia005 20. 11. 2012, 19:34

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.