Vajíčková pomazánka s Lučinou a křenem
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
820
kalorií
2.0g
cukrů
72.0g
tuků
38.0g
bílkovin
Příprava
Oloupaná vejce přepůlíme, vyndáme žloutky a bílky nakrájíme na malé kostičky. V misce dobře utřeme Lučinu se žloutky a hořčicí. Osolíme, opepříme vmícháme bílou část jarních cibulek, kterou nasekáme nadrobno a nakonec přimícháme lžíci nastrouhaného křenu.
Před podáváním necháme odležet v chladu, aby se chutě propojily.
Tip k receptu
Křen můžeme přidat i ubrat podle toho, jak moc máme rádi ostrá jídla.
Angel 66628. 05. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.