Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vejce na slanině

Vejce na slanině

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
612 kalorií 1.0g cukrů 49.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Na tenké plátky nakrájenou slaninu rozložíme na pánev a necháme po obou stranách zesklovatět. Mezi plátky slaniny rozklepneme vejce tak, aby žloutky zůstaly celé. Bílky osolíme, opepříme, až žloutky začnou tuhnout. Při podávání ozdobíme vejce nadrobno nasekanou petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Čerstvé pečivo je k tomu nejlepší.


Evík

15. 04. 2010, Recept navštíven: 2432x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima klasika, někdy přidám i několik plátků žampionů.
Přidané ingredience: dělávám s anglickou slaninou

17. 02. 2013, 08:12

Přidat komentář

Facebook komentáře