Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vejce v uherském salámu

Vejce v uherském salámu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
648 kalorií 1.0g cukrů 59.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Oloupaná vejce opláchneme pod studenou vodou, osušíme je, rozkrojíme podélně na půlky, žloutky vyjmeme, bílky na spodu seřízneme a žloutky prolisujeme. Máslo utřeme se solí do pěny, přidáme žloutky, sardelovou pastu, sůl a ušleháme. Pěnu nastříkáme do osolených bílků, ozdobíme kornoutky z uherského salámu a necháme vychladit. Dobrou chuť.


jessynka

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1522x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

29. 09. 2016, 15:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 09. 2016, 15:19

Přidat komentář

Facebook komentáře