Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vejce v uherském salámu

Vejce v uherském salámu
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 30min , porce

648 kalorií, 1.0g cukrů, 59.0g tuků, 26.0g bílkovin

Příprava

Oloupaná vejce opláchneme pod studenou vodou, osušíme je, rozkrojíme podélně na půlky, žloutky vyjmeme, bílky na spodu seřízneme a žloutky prolisujeme. Máslo utřeme se solí do pěny, přidáme žloutky, sardelovou pastu, sůl a ušleháme. Pěnu nastříkáme do osolených bílků, ozdobíme kornoutky z uherského salámu a necháme vychladit. Dobrou chuť.

jessynka

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1466x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vejce v uherském salámu

Vejce v uherském salámu

Oloupaná vejce opláchneme pod studenou vodou, osušíme je, rozkrojíme podélně na půlky, žloutky vyjmeme, bíl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vejce v uherském salámu Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavé

29. 09. 2016, 15:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

29. 09. 2016, 15:19

Přidat komentář

Facebook komentáře