Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vejmrda

Vejmrda
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

69 kalorií, 4.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience se dobře smíchají a je dobré ji nechat vychladit před podáváním.

12. 09. 2010, Recept navštíven: 5999x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vejmrda

Vejmrda

Všechny ingredience se dobře smíchají a je dobré ji nechat vychladit před podáváním.

Zobrazit všechny podobné recepty k Vejmrda Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
jídlo s takovým názvem bych nepozřela

martas 13. 09. 2010, 13:25

Jozef
Prečo? Veď názov je celkom pekný.Aj chuť môže byť fajn.Ďakujem za netradičný recept.

Jozef 13. 09. 2010, 18:02

Thumb
Toto se podává běžně k ovaru, či grilovaným masům a nikdo se nikdy nad tímto názvem nepozastavil. Lidé jí různé věci a není dobré nepoznané odsuzovat.

13. 09. 2010, 20:50

Facebook komentáře