Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vídeňské pusinky

Vídeňské pusinky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1896 kalorií, 7.0g cukrů, 150.0g tuků, 45.0g bílkovin

Příprava

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj přišleháme moučkový cukr. Dále přišleháme nastrouhanou čokoládu a ořechy. Na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech poté lžičkou dáváme těsto a tvarujeme hrudky. Poté dáme do trouby péct, pečeme při 200 °C, cca 20 minut.

Beruska64

08. 01. 2010, Recept navštíven: 1732x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vídeňské pusinky

Vídeňské pusinky

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně do něj přišleháme moučkový cukr. Dále přišleháme nastrouhanou čokolád...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vídeňské pusinky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pusinky stačí piecť na nižšej teplote, aleiak su vyborné

14. 11. 2016, 20:05

Přidat komentář
Jiřulka
To by mohla být Mňamka :-)

Jiřulka 09. 01. 2010, 14:15

Beruska64
je to výborné Jiřulko :)

Beruska64 09. 01. 2010, 20:07

Jiřulka
Přijedu někdy ochutnat ;-)

Jiřulka 09. 01. 2010, 20:25

pskrob
není teplota pečení 200 °C moc vysoká?

pskrob 10. 01. 2010, 08:58

labe
Teplota 200°C se mně zdá na pečení pusinek moc vysoká.Pusinky se přece jen suší.

labe 17. 03. 2010, 14:21

Facebook komentáře