Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Vlašská pomazánka

Vlašská pomazánka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

402 kalorií, 0.0g cukrů, 37.0g tuků, 11.0g bílkovin

Příprava

Ořechy dobře rozemeleme a smícháme s Lučinou. Pomalu vmícháme jogurt (až do požadované hustoty pomazánky) a podle chuti mírně osolíme. Mažeme na čerstvé pečivo a zdobíme plátky kiwi.

Bulb Tip k receptu

Místo kiwi můžeme použít i banán nebo citrusy. Je to opravdu moc dobré!

notburga

22. 04. 2010, Recept navštíven: 1641x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Vlašská pomazánka

Vlašská pomazánka

Ořechy dobře rozemeleme a smícháme s Lučinou. Pomalu vmícháme jogurt (až do požadované hustoty pomazánky) a...

Rychlá vlašská pomazánka

Rychlá vlašská pomazánka

Nejdříve si v misce utřeme máslo s olejem, přidáme na tvrdo vařené, oloupané, nastrouhané vejce, nastrouhan...

Zobrazit všechny podobné recepty k Vlašská pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchá a dobrá pomazánka

27. 09. 2016, 10:43

Přidat komentář

Facebook komentáře