Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Základní těsto do domácí pekárny

Základní těsto do domácí pekárny
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 0min , porce

3040 kalorií, 6.0g cukrů, 109.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Suroviny vložíme do pekárny podle uvedeného rozpisu. Když dáváme slané náplně, zapékáme klobásy, nebo děláme těsto na pizzu, dáme do těsta místo 3 lžiček cukru jen jednu.
Nastavení pekárny: Program Těsto
Těsto lze použít na cokoliv, co se dělá z kynutého těsta: koláče, pizza, záviny, plněné rohlíčky a podobně.

heleen1

28. 09. 2009, Recept navštíven: 3952x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Základní těsto do domácí pekárny

Základní těsto do domácí pekárny

Suroviny vložíme do pekárny podle uvedeného rozpisu. Když dáváme slané náplně, zapékáme klobásy, nebo dělám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Základní těsto do domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Maja
Uvažuji o koupi domácí pekárny, potřebuji poradit na co si dát pozor při nákupu, jaký typ, jaké programy a podobné vychytávky. Díky

Maja 20. 11. 2009, 13:17

heleen1
Já jsem dlouho váhala, jestli pekárnu využiju a jaké parametry by měla mít... Potom jsem objevila akci v nějakém " obchoďáku " , kde pekárna se dvěma háky / což je dost důležité , prodávají se i s jedním / stála cca 1000 Kč , tak jsem to riskla... vůbec nelituju !! Zpočátku jsem pekla i chleba, časem dodám pár receptů, ale dneska ji využívám hlavně na všechna těsta, zapékané těstoviny, brambory a sekanou...Myslím, že všechny pekárny jsou víceméně na stejné úrovni, jenom u některých zákazník zaplatí značku.. Rozhodně bych ji nekoupila přes net, v případě reklamace jsou občas problémy / znám několik případů /.

heleen1 20. 11. 2009, 18:18

Maja
Díky za rady i když nevím na co jsou ty "háky", budu se dívat aby byly dva, máš na mysli asi dva páry na uchycení něčeho. No fakt jsem se ještě nebyla ani podívat do obchoďáku jak doopravdy vypadá pekárna zevnitř jen tak teoretizuji a uvažuji zda koupit či nekoupit. Asi zajdu do Tesca mají tam zrovna slevy na pekárny. Jo a recepty by se asi hodily i ostatním.

Maja 20. 11. 2009, 19:05

heleen1
Háky promíchávají těsto...jeden to sice utáhne taky, ale určitě se dívaj, kde jsou dva ! Kup, nebudeš litovat !! Nemusí být nijak drahá, opravdu mně slouží ta obyčejná už druhý rok a je minimálně 2x v týdnu v provozu..

heleen1 20. 11. 2009, 19:37

Maja
Ještě jednou díky za rady a dám vědět jak jsem pořídila v obchodě. Chtěla sem ji jako vánoční dárek, ale jak tak přemýšlím už bych ji potřebovala před vánocemi. Vždycky sme dělali s tchánem před štědrým dnem vánočky, on umíchal těsto, upletl copánky a já pomáhala dokončit a upekla super domácí vánočku. Bohužel před rokem umřel a tak poprvé nebyla na štědrý den ke snídani domácí vánočka (těto na vánočku se mi nedaří tak jak jemu, recept mám dobrý ale chybí mi jeho ruce na vypracování těsta). Snad tedy letos.

Maja 20. 11. 2009, 19:47

heleen1
Ručím za to, že tak vypracované těsto jsi nikdy neměla... ani když ho pečlivě zpracoval tchán... dej vědět, budu ráda..

heleen1 20. 11. 2009, 21:12

Maja
Tak už sem se definitivně rozhodla, jdu koupit domácí pekárnu ať máme zase vánoce jak mají být.

Maja 21. 11. 2009, 11:03

Thumb
Dobrý vewčer.Stále váhám nad pekárnou. Ale jedno poradím, specielně k té vánočce. Několik let dělám těsto v normálním robotě. Zvlášť na vánočku, jelikož je to tužší těsto. Letos jsem i všechno vánoční vymíchala v robotu. A lze i v pekárně. Vím to.

scarlet 06. 01. 2010, 01:22

Facebook komentáře