Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
384 kalorií 1.0g cukrů 24.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Mäso posolíme a upečieme do mäkka. Pokrájame na porcie. V kyslej smotane rozhabarkujeme vajcia, pridáme cesnak rozotretý so soľou, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, všetko rozmiešame a vlejeme na mäso. Zapekáme 30 minút.

Bulb Tip k receptu

Podávame so zemiakmi uvarenými v koži a šalatom.


Jozef

02. 08. 2010, Recept navštíven: 2139x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

29. 12. 2015, 17:49

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý a velmi chutný

13. 08. 2016, 21:17

Přidat komentář

Facebook komentáře