Chybí obrázek

Zapékané jehněčí maso z Makedonie

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

384 kalorií
1.0g cukrů
24.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Mäso posolíme a upečieme do mäkka. Pokrájame na porcie. V kyslej smotane rozhabarkujeme vajcia, pridáme cesnak rozotretý so soľou, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, všetko rozmiešame a vlejeme na mäso. Zapekáme 30 minút.

Tip k receptu

Podávame so zemiakmi uvarenými v koži a šalatom.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborný recept

29. 12. 2015, 17:49

Chybí obrázek
recept dobrý a velmi chutný

13. 08. 2016, 21:17

Chybí obrázek
chutne jedlo,dobrá špecialta

10. 12. 2017, 20:24

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.