Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zavařený křen

Zavařený křen
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 15min , porce

404 kalorií, 24.0g cukrů, 13.0g tuků, 12.0g bílkovin

Příprava

Křen oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vodu převaříme a potom v ní křen rozmixujeme. Přidáme olej, ocet, cukr a sůl a vše dobře promícháme.
Nalijeme do předem připravených vypařených zavařovacích skleniček a dobře zavíčkujeme. Podáváme všude tam, kde bychom servírovali čerstvý křen.

Bulb Tip k receptu

Takto upravený křen vydrží ve skleničce v chladu s přehledem rok i více. Otevřenou skleničku ale doporučuji spotřebovat do 14 ti dnů Používáme proto raději menší skleničky od přesnídávek, ve kterých nejsou tak velká množství.

notburga

24. 02. 2011, Recept navštíven: 7175x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zavařený křen

Zavařený křen

Křen oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vodu převaříme a potom v ní křen rozmixujeme. Přidáme olej, ocet, cuk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zavařený křen Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Tento křen se potom už nezavařuje? :-))

Laura 22. 08. 2013, 09:16

Facebook komentáře