Zbojnická jehněčí pečeně

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 35min

Celkový čas

1h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

1150 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
29.0g bílkovin


Příprava

Hrnec naplníme vypranou rýží, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plece nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, doložíme i plátky uzeného, přikryjeme a ještě asi půl hodiny necháme dopéct, aby vše krásně vonělo. Podáváme s hlávkovým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborne a zaujímavé

23. 09. 2015, 20:24

Chybí obrázek
chutný recept

20. 02. 2018, 19:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.