Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zbojnická jehněčí pečeně

Zbojnická jehněčí pečeně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 35min 1h 55min
Nutriční hodnoty
1150 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Hrnec naplníme vypranou rýží, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plece nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, doložíme i plátky uzeného, přikryjeme a ještě asi půl hodiny necháme dopéct, aby vše krásně vonělo. Podáváme s hlávkovým salátem.


Jana Langrová

17. 05. 2012, Recept navštíven: 2268x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne a zaujímavé

23. 09. 2015, 20:24

Přidat komentář

Facebook komentáře