Zbojnická jehněčí pečeně
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 35min
Celkový čas
1h 55min
Porce
Nutriční hodnoty
1150
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Hrnec naplníme vypranou rýží, zalijeme asi 1/2 litrem vody, osolíme. Maso nejlépe z jehněčího hřbetu nebo plece nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme poklicí a pečeme přikryté v horké troubě asi 1 hodinu. Přisypeme zeleninu, posypeme vegetou, doložíme i plátky uzeného, přikryjeme a ještě asi půl hodiny necháme dopéct, aby vše krásně vonělo. Podáváme s hlávkovým salátem.
Jana Langrová17. 05. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.