Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zmrzlina z čerstvých jahod

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

105 kalorií, 15.0g cukrů, 3.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Jahody nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme ostatní ingredience a tyčovým mixérem rozmixujeme na jemnou kaši, kterou dáme mrazit. Servírujeme klasickým způsobem, lze ozdobit šlehačkou, čokoládovým sirupem a lístky máty.

Ajaja

06. 06. 2010, Recept navštíven: 3839x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zmrzlina z bílé čokolády

Zmrzlina z bílé čokolády

Mléko, sušené mléko a 80 g cukru přivedeme k varu. Žloutky utřeme se zbývajícím cukrem a pomalu přidáváme s...

Zmrzlina z černého rybízu

Zmrzlina z černého rybízu

Vodu smícháme s cukrem a vanilkou. Přivedeme k varu a vaříme tak dlouho, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vz...

Zmrzlina z čerstvých jahod

Zmrzlina z čerstvých jahod

Jahody nakrájíme na kousky, dáme do mísy, přidáme ostatní ingredience a tyčovým mixérem rozmixujeme na jemn...

Zmrzlina z kiwi

Zmrzlina z kiwi

Kiwi oloupeme a rozpůlíme. Z každé půlky odkrojíme jedno kolečko kiwi, které nám poslouží na ozdobu. Zbytek...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zmrzlina z čerstvých jahod Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Skvělá klasika. K jahodám většinou přidávám místo cukru med.
Přidané ingredience: med

12. 03. 2013, 19:10

Přidat komentář
Thumb
Všechny zmrzliny jsou super.

Člověk 03. 04. 2016, 14:45

Facebook komentáře