Žraločí steak vodníka Česílka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Žraločí maso si necháme rozmrazit a poté dáme do misky citronové šťávy na chvíli odležet, aby maso získalo delikátní citronovou chuť. Steaky popepříme a dáme péci na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud steak není zlatavý za občasného polévání citronovou šťávou, chvíli před koncem pečení posypeme maso sezamem a přidáme na pánev nasekanou jarní cibulku, krátce orestujeme.

Steaky podáváme zasypané orestovanými chaluhami (jarní cibulkou) :)

přidejte na:
Peta S

08. 03. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Jedl jsem to poprvé. Je to lepší než sumec. Ne páchne rybynou.

Karel Sevcik 17. 06. 2016, 11:40

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

palino 30. 09. 2016, 17:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobré

hanka 18. 05. 2019, 20:56

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Losos tímto stylem je také výborný.

01. 04. 2010, 19:37