Žraločí steak vodníka Česílka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Žraločí maso si necháme rozmrazit a poté dáme do misky citronové šťávy na chvíli odležet, aby maso získalo delikátní citronovou chuť. Steaky popepříme a dáme péci na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud steak není zlatavý za občasného polévání citronovou šťávou, chvíli před koncem pečení posypeme maso sezamem a přidáme na pánev nasekanou jarní cibulku, krátce orestujeme.
Steaky podáváme zasypané orestovanými chaluhami (jarní cibulkou) :)
Peta S08. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Karel Sevcik 17. 06. 2016, 11:40

palino 30. 09. 2016, 17:55

hanka 18. 05. 2019, 20:56
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
01. 04. 2010, 19:37