Žraločí steak vodníka Česílka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Žraločí maso si necháme rozmrazit a poté dáme do misky citronové šťávy na chvíli odležet, aby maso získalo delikátní citronovou chuť. Steaky popepříme a dáme péci na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud steak není zlatavý za občasného polévání citronovou šťávou, chvíli před koncem pečení posypeme maso sezamem a přidáme na pánev nasekanou jarní cibulku, krátce orestujeme.
Steaky podáváme zasypané orestovanými chaluhami (jarní cibulkou) :)
Peta S08. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.