Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Žraločí steak vodníka Česílka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Žraločí maso si necháme rozmrazit a poté dáme do misky citronové šťávy na chvíli odležet, aby maso získalo delikátní citronovou chuť. Steaky popepříme a dáme péci na rozpálenou pánev. Pečeme, dokud steak není zlatavý za občasného polévání citronovou šťávou, chvíli před koncem pečení posypeme maso sezamem a přidáme na pánev nasekanou jarní cibulku, krátce orestujeme.

Steaky podáváme zasypané orestovanými chaluhami (jarní cibulkou) :)


Přidat na Pinterest
Peta S

08. 03. 2010, Recept navštíven: 9243x


Přidat recenzi
Karel Sevcik
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jedl jsem to poprvé. Je to lepší než sumec. Ne páchne rybynou.

17. 06. 2016, 11:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept dobrý

30. 09. 2016, 17:55

Přidat komentář
Thumb
Losos tímto stylem je také výborný.

01. 04. 2010, 19:37

Facebook komentáře