Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Aivar

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 20min
Nutriční hodnoty
425 kalorií 40.0g cukrů 13.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Očistenú cibuľu, papriku, cesnak a paradajku zomelieme na mlynčeku na mäso a dáme variť spolu s cukrom, soľou, octom a olejom. Pre pikantnejšiu chuť môžeme pridať feferón. Varíme asi 1 až 1,5 hodiny. Horúcou zmesou plníme poháre, ktoré potom uzatvoríme a sterilizujeme asi 10 minút pri 100 stupňoch Celzia. Poháre potom necháme vychladnúť vo vode v ktorej sme ich sterilizovali.


Přidat na Pinterest
joice

18. 06. 2010, Recept navštíven: 7662x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Jsme řecká rodina a známe AIVAR.Moc nám to chutná.

Alex 04. 05. 2011, 11:24

Thumb
Ochutnala jsem v chorvatsku a musim rict,ze jsem si par sklenicek musela odvezt domu.

zuzka 06. 05. 2012, 18:37

Facebook komentáře