Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Aivar

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 1h 40min
Celkový čas: 2h 20min , porce

425 kalorií, 40.0g cukrů, 13.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očistenú cibuľu, papriku, cesnak a paradajku zomelieme na mlynčeku na mäso a dáme variť spolu s cukrom, soľou, octom a olejom. Pre pikantnejšiu chuť môžeme pridať feferón. Varíme asi 1 až 1,5 hodiny. Horúcou zmesou plníme poháre, ktoré potom uzatvoríme a sterilizujeme asi 10 minút pri 100 stupňoch Celzia. Poháre potom necháme vychladnúť vo vode v ktorej sme ich sterilizovali.

joice

18. 06. 2010, Recept navštíven: 7201x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Aivar

Aivar

Očistenú cibuľu, papriku, cesnak a paradajku zomelieme na mlynčeku na mäso a dáme variť spolu s cukrom, soľ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Aivar Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Jsme řecká rodina a známe AIVAR.Moc nám to chutná.

Alex 04. 05. 2011, 11:24

Thumb
Ochutnala jsem v chorvatsku a musim rict,ze jsem si par sklenicek musela odvezt domu.

zuzka 06. 05. 2012, 18:37

Facebook komentáře