Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Anglický biftek s vejci

Anglický biftek s vejci
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

2776 kalorií, 1.0g cukrů, 71.0g tuků, 151.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na asi 10 plátků, které lehce (opravdu lehce) naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme a pak ho na rozpáleném oleji v pánvi osmažíme z každé strany (uvnitř musí být růžové, nikoliv krvavé) - každý plátek smažíme dle potřeby, cca 8 - 10 minut. Když máme opečené všechny plátky, tak zbylý tuk na pánvi zaprášíme moukou a přilijeme vodu – tímto budeme maso na talíři polévat. Vejce si uvaříme a budeme je servírovat k masu.

pink.verca

20. 10. 2011, Recept navštíven: 2738x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Anglický biftek s vejci

Anglický biftek s vejci

Maso očistíme a nakrájíme na asi 10 plátků, které lehce (opravdu lehce) naklepeme. Každý plátek osolíme a o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Anglický biftek s vejci Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře