Anglický biftek s vejci
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2776
kalorií
1.0g
cukrů
71.0g
tuků
151.0g
bílkovin
Příprava
Maso očistíme a nakrájíme na asi 10 plátků, které lehce (opravdu lehce) naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme a pak ho na rozpáleném oleji v pánvi osmažíme z každé strany (uvnitř musí být růžové, nikoliv krvavé) - každý plátek smažíme dle potřeby, cca 8 - 10 minut. Když máme opečené všechny plátky, tak zbylý tuk na pánvi zaprášíme moukou a přilijeme vodu – tímto budeme maso na talíři polévat. Vejce si uvaříme a budeme je servírovat k masu.
pink.verca21. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.