Anglický biftek s vejci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

2776 kalorií
1.0g cukrů
71.0g tuků
151.0g bílkovin


Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na asi 10 plátků, které lehce (opravdu lehce) naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme a pak ho na rozpáleném oleji v pánvi osmažíme z každé strany (uvnitř musí být růžové, nikoliv krvavé) - každý plátek smažíme dle potřeby, cca 8 - 10 minut. Když máme opečené všechny plátky, tak zbylý tuk na pánvi zaprášíme moukou a přilijeme vodu – tímto budeme maso na talíři polévat. Vejce si uvaříme a budeme je servírovat k masu.

přidejte na:
pink.verca

20. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bolo by dobre vyskúšať v domacich podmienkach

Svetlana 16. 02. 2017, 19:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom dobrý recept

palino 14. 03. 2017, 11:00

Přidat komentář