Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Anglický biftek s vejci

Anglický biftek s vejci

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
2776 kalorií 1.0g cukrů 71.0g tuků 151.0g bílkovin

Příprava

Maso očistíme a nakrájíme na asi 10 plátků, které lehce (opravdu lehce) naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme a pak ho na rozpáleném oleji v pánvi osmažíme z každé strany (uvnitř musí být růžové, nikoliv krvavé) - každý plátek smažíme dle potřeby, cca 8 - 10 minut. Když máme opečené všechny plátky, tak zbylý tuk na pánvi zaprášíme moukou a přilijeme vodu – tímto budeme maso na talíři polévat. Vejce si uvaříme a budeme je servírovat k masu.


pink.verca

20. 10. 2011, Recept navštíven: 3022x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bolo by dobre vyskúšať v domacich podmienkach

16. 02. 2017, 19:56

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

14. 03. 2017, 11:00

Přidat komentář

Facebook komentáře