Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Artyčoky v sherry

Artyčoky v sherry

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
32 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Artyčoky očistíme, tzn. - oloupeme vrchní listy, případně zastřihneme oschlé špičky (ale neměly by být), odkrojíme košťál a z vnitřku srdíček vybereme chmýří.

Cibuli nakrájíme najemno a spolu s prolisovaným česnekem ji orestujeme na olivovém oleji. Přidáme nasekanou petrželku a artyčoky. Chvíli restujeme a poté zalijeme vodou tak, aby byly artyčoky potopené. Přilijeme bílé víno a vaříme asi 20 minut. Osolíme a opepříme.


andrea92

03. 06. 2010, Recept navštíven: 1893x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze to byt zaujimavé

24. 09. 2016, 17:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept sa chystám vyskúšať

11. 03. 2017, 20:50

Přidat komentář

Facebook komentáře