Bábovka z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2104
kalorií
1.0g
cukrů
163.0g
tuků
24.0g
bílkovin
Příprava
Vejce, olej, cukr, pudinkový prášek, prášek do pečiva a rum dáme do pekárny. Zapneme program Těsto a necháme promíchat asi 20 minut. Vyděláme háky a zapneme program Pečení, pečeme asi 50 minut při 150°C. Hotovou bábovku pocukrujeme. Můžeme péct i v klasické formě v troubě.
Tip k receptu
Pudinkové prášky můžeme namíchat, třeba dva vanilkové a dva malinové.
Hloušková23. 02. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: ořechy, kandované ovoce
Dessyna 22. 01. 2013, 19:55
© 2024, Railsformers s.r.o.