Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bábovka z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2104 kalorií 1.0g cukrů 163.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Vejce, olej, cukr, pudinkový prášek, prášek do pečiva a rum dáme do pekárny. Zapneme program Těsto a necháme promíchat asi 20 minut. Vyděláme háky a zapneme program Pečení, pečeme asi 50 minut při 150°C. Hotovou bábovku pocukrujeme. Můžeme péct i v klasické formě v troubě.

Bulb Tip k receptu

Pudinkové prášky můžeme namíchat, třeba dva vanilkové a dva malinové.


Přidat na Pinterest
Hloušková

23. 02. 2011, Recept navštíven: 5568x


Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star
Zkuste tuto variantu, mně toho po vánocích zbylo a tak aby se vše nezkazilo, peču vše s "něčím", nic nepokazíte!
Přidané ingredience: ořechy, kandované ovoce

22. 01. 2013, 18:55

Přidat komentář
Thumb
Tam opravdu neni ani spetka mouky??? Bojim se zkusit, jinak vypada na obrazku velmi chutne a bude urcite vlacna. Jen ta mouka ???

mixi 29. 03. 2011, 22:54

Angel 666
Mixi, já tenhle moučník taky peču. Ani se nemusí péct v domácí pekárně, stačí jen všechno dohromady našlehat na hladké těsto. Místo mouky jsou tam ty pudinkové prášky. Hotová buchta je krásně nadýchaná a moc dobrá. Vůbec se neboj a klidně ji vyzkoušej, budeš spokojená.

Angel 666 30. 03. 2011, 07:00

Facebook komentáře