Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bábovka z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2104 kalorií, 1.0g cukrů, 163.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vejce, olej, cukr, pudinkový prášek, prášek do pečiva a rum dáme do pekárny. Zapneme program Těsto a necháme promíchat asi 20 minut. Vyděláme háky a zapneme program Pečení, pečeme asi 50 minut při 150°C. Hotovou bábovku pocukrujeme. Můžeme péct i v klasické formě v troubě.

Bulb Tip k receptu

Pudinkové prášky můžeme namíchat, třeba dva vanilkové a dva malinové.

Hloušková

23. 02. 2011, Recept navštíven: 4965x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bábovka z domácí pekárny

Bábovka z domácí pekárny

Vejce, olej, cukr, pudinkový prášek, prášek do pečiva a rum dáme do pekárny. Zapneme program Těsto a nechám...

Vláčná bábovka z dětské přesnídávky

Vláčná bábovka z dětské přesnídávky

Vejce s cukrem a hodně změklou Herou ušleháme, přidáme rum, smetanu, přesnídávku, promícháme a přidáme mouk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bábovka z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star
Zkuste tuto variantu, mně toho po vánocích zbylo a tak aby se vše nezkazilo, peču vše s "něčím", nic nepokazíte!
Přidané ingredience: ořechy, kandované ovoce

22. 01. 2013, 18:55

Přidat komentář
Thumb
Tam opravdu neni ani spetka mouky??? Bojim se zkusit, jinak vypada na obrazku velmi chutne a bude urcite vlacna. Jen ta mouka ???

mixi 29. 03. 2011, 22:54

Angel 666
Mixi, já tenhle moučník taky peču. Ani se nemusí péct v domácí pekárně, stačí jen všechno dohromady našlehat na hladké těsto. Místo mouky jsou tam ty pudinkové prášky. Hotová buchta je krásně nadýchaná a moc dobrá. Vůbec se neboj a klidně ji vyzkoušej, budeš spokojená.

Angel 666 30. 03. 2011, 07:00

Facebook komentáře