Bábovka z domácí pekárny

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2104 kalorií
1.0g cukrů
163.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Vejce, olej, cukr, pudinkový prášek, prášek do pečiva a rum dáme do pekárny. Zapneme program Těsto a necháme promíchat asi 20 minut. Vyděláme háky a zapneme program Pečení, pečeme asi 50 minut při 150°C. Hotovou bábovku pocukrujeme. Můžeme péct i v klasické formě v troubě.

Tip k receptu

Pudinkové prášky můžeme namíchat, třeba dva vanilkové a dva malinové.

přidejte na:
Chybí obrázek

23. 02. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Zkuste tuto variantu, mně toho po vánocích zbylo a tak aby se vše nezkazilo, peču vše s "něčím", nic nepokazíte!
Přidané ingredience: ořechy, kandované ovoce

22. 01. 2013, 18:55

Chybí obrázek
vykúšaná bábovka, recept velmi dobrý

26. 05. 2017, 10:50

Chybí obrázek
bábovku som vyskúšala,ale s mukou sa mi zdá lepšia

14. 06. 2017, 19:31

Přidat komentář
Chybí obrázek
Tam opravdu neni ani spetka mouky??? Bojim se zkusit, jinak vypada na obrazku velmi chutne a bude urcite vlacna. Jen ta mouka ???

mixi 29. 03. 2011, 22:54

Chybí obrázek
Mixi, já tenhle moučník taky peču. Ani se nemusí péct v domácí pekárně, stačí jen všechno dohromady našlehat na hladké těsto. Místo mouky jsou tam ty pudinkové prášky. Hotová buchta je krásně nadýchaná a moc dobrá. Vůbec se neboj a klidně ji vyzkoušej, budeš spokojená.

Angel 666 30. 03. 2011, 07:00

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.