Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bamberské rohlíčky

Bamberské rohlíčky

Obtížnost Čas přípravy
4h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
16min 4h 16min
Nutriční hodnoty
7500 kalorií 0.0g cukrů 435.0g tuků 112.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, mléka, droždí, soli a cukru vypracujeme těsto, které necháme hodinu kynout. Poté ho na 3 hodiny zchladíme v lednici.
Máslo si rozválíme, i těsto si rozválíme a placku másla zabalíme do placky těsta. Vyvalíme a přeložíme na třetiny. Necháme hodinu kynout v lednici a poté znovu vyválíme. Takto to opakujeme celkem 3 x po hodině kynutí.
Nakonec vypracujeme rohlíčky – těsto vyválíme na plát, rozkrájíme na trojúhelníky a zarolujeme. Necháme kynout přes noc.
Troubu rozehřejeme na 210 °C, na spodek dáme velkou mísu s vodou a poté i rohlíčky a pečeme v páře 16 minut.


Přidat na Pinterest
sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 944x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne rohlíčky

01. 03. 2016, 13:16

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 10. 2016, 09:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rohlíčky som vyskúšala, je to vyborný recept

14. 12. 2016, 20:15

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
odrádza ma ta dlhá časová príprava

17. 03. 2017, 20:12

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré i ke kávě
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

26. 05. 2017, 06:57

Přidat komentář

Facebook komentáře