Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bamberské rohlíčky

Bamberské rohlíčky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 4h 0min , Čas vaření: 16min
Celkový čas: 4h 16min , porce

7500 kalorií, 0.0g cukrů, 435.0g tuků, 112.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, mléka, droždí, soli a cukru vypracujeme těsto, které necháme hodinu kynout. Poté ho na 3 hodiny zchladíme v lednici.
Máslo si rozválíme, i těsto si rozválíme a placku másla zabalíme do placky těsta. Vyvalíme a přeložíme na třetiny. Necháme hodinu kynout v lednici a poté znovu vyválíme. Takto to opakujeme celkem 3 x po hodině kynutí.
Nakonec vypracujeme rohlíčky – těsto vyválíme na plát, rozkrájíme na trojúhelníky a zarolujeme. Necháme kynout přes noc.
Troubu rozehřejeme na 210 °C, na spodek dáme velkou mísu s vodou a poté i rohlíčky a pečeme v páře 16 minut.

sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 570x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bamberské rohlíčky

Bamberské rohlíčky

Z mouky, mléka, droždí, soli a cukru vypracujeme těsto, které necháme hodinu kynout. Poté ho na 3 hodiny zc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bamberské rohlíčky Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne rohlíčky

01. 03. 2016, 13:16

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 10. 2016, 09:26

Přidat komentář

Facebook komentáře