Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bavorský salát

Bavorský salát

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 55min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Rýži uvaříme ve slané vroucí vodě tak, aby se rozpadávala a scedíme. Pokapeme ji olejem a necháme vystydnout. Potom do ní zamícháme hrášek, nakrájenou kapii a kukuřici, nakrájenou cibuli. Promícháme. Z nálevů ze zeleniny vytvoříme sladkokyselý nálev, kterým salát ochutíme, dobře promícháme a opepříme.


kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 2389x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát je dobrý samostatne ale aj k masu

06. 11. 2016, 19:28

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný šalát

03. 12. 2016, 18:54

Přidat komentář

Facebook komentáře