Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bažant na bílém víně a kari

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 1h 50min
Nutriční hodnoty
732 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Oškubaného a vykuchaného bažanta opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a naparcujeme. Takto připraveného bažanta vložíme do zapékací mísy, osolíme, posypeme kari kořením, přidáme nakrájené máslo a podlijeme vínem. Pečeme 50 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Poté snížíme teplotu na 150 °C, bažanta otočíme a pečeme dalších 50 minut. Po celou dobu pečení, bažanta co 20 minut poléváme vypečenou šťávou. Při podávání ho ozdobíme nasekaným libečkem.


Přidat na Pinterest
Milena

23. 06. 2009, Recept navštíven: 2042x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu bažanta

11. 10. 2016, 19:56

Přidat komentář

Facebook komentáře