Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bažant se šunkou

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 35min
Nutriční hodnoty
1832 kalorií 3.0g cukrů 177.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Slaninu a šunku nakrájíme na klínky a dáme stranou.
Bažanta dobře omyjeme, oškubeme a vykucháme. Pak bažanta hustě protáhneme klínky šunky a slaniny. Osolíme a dovnitř vložíme plátky šunky naplněné nastrouhaným křenem. Poté dáme bažanta do pekáče na plátky másla. Rovnoměrně na něj rozložíme zbytek slaniny pokrájené na plátky a upečeme na másle doměkka.

Bulb Tip k receptu

bramburky, dušená jablka


Přidat na Pinterest
Evík

19. 06. 2012, Recept navštíven: 1151x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, le zohnať bažantan

02. 09. 2016, 18:53

Přidat komentář

Facebook komentáře