Bažant se šunkou

Obtížnost

Čas přípravy

45min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

1832 kalorií
3.0g cukrů
177.0g tuků
48.0g bílkovin


Příprava

Slaninu a šunku nakrájíme na klínky a dáme stranou.
Bažanta dobře omyjeme, oškubeme a vykucháme. Pak bažanta hustě protáhneme klínky šunky a slaniny. Osolíme a dovnitř vložíme plátky šunky naplněné nastrouhaným křenem. Poté dáme bažanta do pekáče na plátky másla. Rovnoměrně na něj rozložíme zbytek slaniny pokrájené na plátky a upečeme na másle doměkka.

Tip k receptu

bramburky, dušená jablka

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 06. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept, le zohnať bažantan

02. 09. 2016, 18:53

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.