Bažant se šunkou
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
1832
kalorií
3.0g
cukrů
177.0g
tuků
48.0g
bílkovin
Příprava
Slaninu a šunku nakrájíme na klínky a dáme stranou.
Bažanta dobře omyjeme, oškubeme a vykucháme. Pak bažanta hustě protáhneme klínky šunky a slaniny. Osolíme a dovnitř vložíme plátky šunky naplněné nastrouhaným křenem. Poté dáme bažanta do pekáče na plátky másla. Rovnoměrně na něj rozložíme zbytek slaniny pokrájené na plátky a upečeme na másle doměkka.
Tip k receptu
bramburky, dušená jablka
Evík19. 06. 2012
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.