Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bernský oříškový krém

Bernský oříškový krém
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 25min , porce

1440 kalorií, 0.0g cukrů, 75.0g tuků, 16.0g bílkovin

Příprava

Oriešky opražíme na sucho a zomelieme. Smotanu a rum zmiešame, pridáme cukor, žĺtky a nad parou všetko šľaháme, až kým nezhustne. Pridáme mleté oriešky a chvíľu šľaháme, odstavíme a miešame, až kým nevychladne. Krém podávame vychladnutý, ozdobený orieškami.

Bulb Tip k receptu

Orieškový krém je výborný s nesladenými oblátkami.

Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 2311x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bernský oříškový krém

Bernský oříškový krém

Oriešky opražíme na sucho a zomelieme. Smotanu a rum zmiešame, pridáme cukor, žĺtky a nad parou všetko šľah...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bernský oříškový krém Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá sladkosť

22. 01. 2016, 10:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krem chutný

11. 08. 2016, 21:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý orieškový krem

29. 10. 2016, 18:14

Přidat komentář

Facebook komentáře