Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bernský oříškový krém

Bernský oříškový krém

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 25min
Nutriční hodnoty
1440 kalorií 0.0g cukrů 75.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Oriešky opražíme na sucho a zomelieme. Smotanu a rum zmiešame, pridáme cukor, žĺtky a nad parou všetko šľaháme, až kým nezhustne. Pridáme mleté oriešky a chvíľu šľaháme, odstavíme a miešame, až kým nevychladne. Krém podávame vychladnutý, ozdobený orieškami.

Bulb Tip k receptu

Orieškový krém je výborný s nesladenými oblátkami.


Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 2437x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá sladkosť

22. 01. 2016, 10:41

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krem chutný

11. 08. 2016, 21:39

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý orieškový krem

29. 10. 2016, 18:14

Přidat komentář

Facebook komentáře