Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezový květ trochu jinak

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

704 kalorií, 1.0g cukrů, 53.0g tuků, 23.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Připravíme si omyté bezové květy. Dále si připravíme hladké řidší těstíčko z vajíček, Vegety bez glutamátu, špetky mletého pepře a mouky. Do těstíčka pak postupně máčíme celé trsy bezových květů. Trsy si přidržíme za stopku a ihned po vytažení z těstíčka klademe trsy na pánev s olivovým olejem a krátce smažíme dorůžova.

Bulb Tip k receptu

Doporučuji podávat s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.

maruskaji

04. 03. 2013, Recept navštíven: 1017x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezový květ trochu jinak

Bezový květ trochu jinak

Připravíme si omyté bezové květy. Dále si připravíme hladké řidší těstíčko z vajíček, Vegety bez glutamátu,...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezový květ trochu jinak Link-arrow

Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Právě jsem chtěla vložit, dělám každoročně a stejný způsob, pouze smažím na sádle. Mají jinou a (pro mne) lepší chuť. Vegetu někdy, stačí jen přisolit.
Přidané ingredience: sádlo

20. 06. 2014, 14:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

29. 03. 2016, 12:47

Přidat komentář

Facebook komentáře