Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bílková roláda

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1144 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Bílky ušleháme nejlépe v robotu do zhoustnutí, pak přidáme cukr a postupně zašleháme žloutky. Potom lehce vmícháme už ručně studenou vodu a mouku. Těsto opatrně nalijeme na vymazaný plech a pečeme při 170°C dorůžova. Ještě teplou roládu srolujeme a necháme vychladnout. Po vychladnutí namažeme marmeládou a na ní rozetřeme vyšlehanou šlehačku a znovu zarolujeme. Můžeme ozdobit šlehačkou i zvenku.


Přidat na Pinterest
Evík

29. 08. 2012, Recept navštíven: 3676x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen do těsta přidávám trošku rumu většinou 3 lžíce a o jednu lžíci vody méně. Jinak skvělá roládová klasika.
Přidané ingredience: Trošku rumu

02. 03. 2013, 10:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika vyskúšaný recept

01. 04. 2016, 15:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na tuto roladu používam velmi často, je lahká a dobrá

19. 12. 2016, 21:06

Přidat komentář

Facebook komentáře