Bílková roláda
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1144
kalorií
0.0g
cukrů
62.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Bílky ušleháme nejlépe v robotu do zhoustnutí, pak přidáme cukr a postupně zašleháme žloutky. Potom lehce vmícháme už ručně studenou vodu a mouku. Těsto opatrně nalijeme na vymazaný plech a pečeme při 170°C dorůžova. Ještě teplou roládu srolujeme a necháme vychladnout. Po vychladnutí namažeme marmeládou a na ní rozetřeme vyšlehanou šlehačku a znovu zarolujeme. Můžeme ozdobit šlehačkou i zvenku.
Evík29. 08. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Trošku rumu
maruskaji 02. 03. 2013, 11:03
© 2024, Railsformers s.r.o.