Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablíčková roláda

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1230 kalorií 26.0g cukrů 49.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Plech vyložený pečícím papírem nebo alobalem vymažeme máslem a vysypeme hladkou moukou. Nastrouhaná jablka rozložíme na plech a posypeme cukrem a skořicí. Cukr s vejci vyšleháme do husté a hladké pěny. Jemně vmícháme mouku, nalijeme na jablka a dáme péci. Po upečení otočíme papírem nahoru. Papír stáhneme a ještě teplou roládu stočíme.
Po vychlazení nakrájíme a posypeme cukrem.

Bulb Tip k receptu

Před svinutím můžeme roládu potřít troškou Nutelly.


Přidat na Pinterest
linkinkatka

16. 11. 2009, Recept navštíven: 2346x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
takuto jablkovu roladu vyskúšam, vyzera dobre a je nenaročná

03. 12. 2016, 19:18

Přidat komentář
veerac
To vypadá opravdu zajímavě a jednoduše.

veerac 18. 11. 2009, 18:25

Ajaja
Tak jednoduché recepty můžu.

Ajaja 22. 11. 2009, 15:10

veerac
Dneska jsem ji chtěla vyzkoušet, ale zjistila jsem, že mi děcka snědli jablka a tak si je nejprve musím koupit.

veerac 22. 11. 2009, 19:14

veerac
Cukru jsem dala jen 120 g, jablka nebyla kyselá.

veerac 05. 02. 2012, 19:37

Ajaja
Já taky zpravidla u všech receptů ubírám cukru a vůbec neschází...

Ajaja 10. 02. 2012, 18:23

veerac
Já také nechápu,jak to někdo může jíst tak přeslazené.

veerac 18. 02. 2012, 00:11

Facebook komentáře