Jablíčková roláda
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1230
kalorií
26.0g
cukrů
49.0g
tuků
38.0g
bílkovin
Příprava
Plech vyložený pečícím papírem nebo alobalem vymažeme máslem a vysypeme hladkou moukou. Nastrouhaná jablka rozložíme na plech a posypeme cukrem a skořicí. Cukr s vejci vyšleháme do husté a hladké pěny. Jemně vmícháme mouku, nalijeme na jablka a dáme péci. Po upečení otočíme papírem nahoru. Papír stáhneme a ještě teplou roládu stočíme.
Po vychlazení nakrájíme a posypeme cukrem.
Tip k receptu
Před svinutím můžeme roládu potřít troškou Nutelly.
linkinkatka16. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.