Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborové lodičky plněné fazolkovou směsí

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
166 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Oloupané brambory si uvaříme v osolené vodě do měkka. Na pánvi si rozpustíme lžíci másla. Přidáme 4 plátky Cheddar toustového sýra, mléko a vytvoříme sýrovou omáčku. Vaříme přibližně 2 minuty. Dochutíme bylinkovou solí a pepřem Piri piri. Nakonec přidáme 1 konzervu fazolových lusků - krájené (velikosti: 212 ml, 425 ml.) Fazolky jsou měkké nevaříme. Vychladlé brambory vydlabeme (tvar lodiček), osolíme a okořeníme kořením na grilovanou zeleninu. Posypeme petrželkou a plníme hotovou směsí. Vložíme do mikrovlnné trouby s grilem i bez na cca 1-2 minuty. Zdobíme sýrem a hned podáváme.


Přidat na Pinterest
LUSYLIE

08. 07. 2013, Recept navštíven: 1425x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
fazolky bych ochutila špetkou saturejky
Přidané ingredience: saturejka

09. 04. 2015, 05:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

06. 12. 2015, 14:04

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná fazulová zmes

23. 12. 2015, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře