Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborové noky s houskou

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 1h 0min
Nutriční hodnoty
768 kalorií 0.0g cukrů 55.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si na 4 lžících oleje osmažíme nakrájenou cibuli a starší housku. Než nám to vychladne, tak si připravíme sypké bramborové těsto v prášku podle návodu na obalu.
Nastrouháme syrové i vařené brambory a vmícháme do těsta, potom ještě zapracujeme osmaženou cibulku s houskou. Dáme si vařit vodu do většího hrnce a osolíme jí. Lžící namočenou v horké vodě vykrajujeme noky a vhazujeme je do vařící vody. Od posledního vloženého noku vaříme asi 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečeným masem a zelím nebo se zelím a osmaženou cibulkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 08. 2011, Recept navštíven: 2058x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
noky su velmi dobre, k masu sa velmi hodia

31. 10. 2016, 22:48

Přidat komentář

Facebook komentáře