Bramborový závin
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
980
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
61.0g
bílkovin
Příprava
Bramborové těsto připravíme podle návodu a necháme chvíli odpočinout. Mezitím připravíme náplň- maso pokrájíme a smícháme s cibulkou, kterou jsme nakrájenou usmažili spolu s nakrájenou slaninou na tuku. Spojíme strouhankou. Náplní potřeme těsto, které jsme rozváleli na plát asi 1 cm silný. Stočíme do závinu a okraje přitlačíme. Závin dáme do utěrky, ovážeme nití a dáme do osolené vody. Vaříme asi 15 minut. Hotový rozkrájíme a sypeme strouhankou osmaženou na tuku.
Evík16. 09. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.