Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový závin

Bramborový závin

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
980 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Bramborové těsto připravíme podle návodu a necháme chvíli odpočinout. Mezitím připravíme náplň- maso pokrájíme a smícháme s cibulkou, kterou jsme nakrájenou usmažili spolu s nakrájenou slaninou na tuku. Spojíme strouhankou. Náplní potřeme těsto, které jsme rozváleli na plát asi 1 cm silný. Stočíme do závinu a okraje přitlačíme. Závin dáme do utěrky, ovážeme nití a dáme do osolené vody. Vaříme asi 15 minut. Hotový rozkrájíme a sypeme strouhankou osmaženou na tuku.


Evík

16. 09. 2010, Recept navštíven: 1930x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře