Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Brambory v alobalu se špenátem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
104 kalorií 0.0g cukrů 8.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Brambory omyjeme, položíme na alobal posolíme a na každou dáme kousek másla. Poté zabalíme do alobalu a dáme péct do trouby při 200°C na cca 45 minut. Mezitím si na pánvičce osmahneme cibulku, přidáme česnek, špenát. Orestujeme. Poté přidáme zakysanou smetanu, osolíme a opepříme. Když jsou brambory hotové, vyndáme je z trouby, rozděláme alobal a necháme chvíli vychladnout. Poté je rozkrojíme vejpůl, ale nedokrojíme a naplníme špenátem. Dáme ještě na 10 minut do trouby. Můžeme podávat jako přílohu i jako hlavní chod.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

05. 08. 2013, Recept navštíven: 2667x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidalka jksem tam klobásový kabanos.

28. 12. 2014, 08:53

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
možno pridať aj nejaké masko

26. 11. 2015, 10:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s klobaskou je to výborné

05. 12. 2015, 20:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

17. 12. 2015, 12:13

Přidat komentář

Facebook komentáře