Brambory v alobalu se špenátem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
104
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Brambory omyjeme, položíme na alobal posolíme a na každou dáme kousek másla. Poté zabalíme do alobalu a dáme péct do trouby při 200°C na cca 45 minut. Mezitím si na pánvičce osmahneme cibulku, přidáme česnek, špenát. Orestujeme. Poté přidáme zakysanou smetanu, osolíme a opepříme. Když jsou brambory hotové, vyndáme je z trouby, rozděláme alobal a necháme chvíli vychladnout. Poté je rozkrojíme vejpůl, ale nedokrojíme a naplníme špenátem. Dáme ještě na 10 minut do trouby. Můžeme podávat jako přílohu i jako hlavní chod.
Jana Langrová05. 08. 2013
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.