Brambory v alobalu se špenátem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

104 kalorií
0.0g cukrů
8.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Brambory omyjeme, položíme na alobal posolíme a na každou dáme kousek másla. Poté zabalíme do alobalu a dáme péct do trouby při 200°C na cca 45 minut. Mezitím si na pánvičce osmahneme cibulku, přidáme česnek, špenát. Orestujeme. Poté přidáme zakysanou smetanu, osolíme a opepříme. Když jsou brambory hotové, vyndáme je z trouby, rozděláme alobal a necháme chvíli vychladnout. Poté je rozkrojíme vejpůl, ale nedokrojíme a naplníme špenátem. Dáme ještě na 10 minut do trouby. Můžeme podávat jako přílohu i jako hlavní chod.

přidejte na:
Jana Langrová

05. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Přidalka jksem tam klobásový kabanos.

heladon 28. 12. 2014, 08:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
možno pridať aj nejaké masko

hanka 26. 11. 2015, 10:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
s klobaskou je to výborné

katka16031 05. 12. 2015, 20:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

Svetlana 17. 12. 2015, 12:13

Přidat komentář