Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Broskvová šťáva

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
3664 kalorií 160.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Broskve ponoříme na 2 minuty do vroucí vody, abychom uvolnili slupku, a oloupeme. Vyjmeme pecku a nakrájíme na kousky. Dáme do vody, přivedeme k varu a vaříme 40 minut. Poté broskve propasírujeme přes síto. Přidáme citrónovou šťávu, cukr, mletou skořici a za stálého míchání vaříme 5 minut, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vlijeme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme víčkem. Víčka dotáhneme a potom uvolníme o čtvrt otáčky. Sklenice vložíme do nádoby, zalijeme vodou až k uzávěrům a uvedeme k bodu varu. Vaříme 30 minut. Poté sklenice vytáhneme, víčka dotáhneme a necháme vychladnout. Uchováváme na chladném a tmavém místě.


Přidat na Pinterest
Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 6406x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, výborná šťáva

15. 07. 2017, 18:38

Přidat komentář

Facebook komentáře