Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Broskvová šťáva

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

3664 kalorií, 160.0g cukrů, 0.0g tuků, 20.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Broskve ponoříme na 2 minuty do vroucí vody, abychom uvolnili slupku, a oloupeme. Vyjmeme pecku a nakrájíme na kousky. Dáme do vody, přivedeme k varu a vaříme 40 minut. Poté broskve propasírujeme přes síto. Přidáme citrónovou šťávu, cukr, mletou skořici a za stálého míchání vaříme 5 minut, dokud se cukr zcela nerozpustí. Vlijeme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme víčkem. Víčka dotáhneme a potom uvolníme o čtvrt otáčky. Sklenice vložíme do nádoby, zalijeme vodou až k uzávěrům a uvedeme k bodu varu. Vaříme 30 minut. Poté sklenice vytáhneme, víčka dotáhneme a necháme vychladnout. Uchováváme na chladném a tmavém místě.

Milena

15. 06. 2009, Recept navštíven: 6075x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Broskvová šťáva

Broskvová šťáva

Broskve ponoříme na 2 minuty do vroucí vody, abychom uvolnili slupku, a oloupeme. Vyjmeme pecku a nakrájíme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Broskvová šťáva Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře