Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brynzová polévka

Brynzová polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
648 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Brynzu dobře rozšleháme v mléce tak, aby nevznikly hrudky. Za stálého míchání uvedeme do varu a krátce povaříme. V osolené vodě uvaříme nudle, scedíme, propláchneme a vsypeme do polévky. Osolíme, přidáme máslo a nasekanou petželku.


svetlana

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2191x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na bryndzovu polievku jednoduchý a velmi dobrý

28. 11. 2016, 19:56

Přidat komentář
Jiřulka
Jednoduchý recept

Jiřulka 09. 01. 2010, 14:13

Facebook komentáře