Bůček se zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

87 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Zeleninu uvaříme ve kuřecím vývaru do měkka (místo vývaru můžeme použít i kostku slepičího bujonu).
Uvařenou zeleninu vyjmeme a uložíme do velké mísy. Ve vývaru uvaříme plátky bůčku a poté je položíme na zeleninu. Do vývaru přidáme bílé víno a glutasol, zahustíme solamylem, necháme přejít varem a osolíme.
Omáčku nalijeme na bůček se zeleninou a pokapeme horkým sádlem.

Tip k receptu

Podáváme s pečivem.

přidejte na:
pavlinf

09. 05. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
inšpirujuci bočik

katka16031 13. 11. 2015, 20:05

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuci recept na bôčik

hanka 13. 11. 2015, 20:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborný recept

majka 27. 09. 2019, 20:42

Přidat komentář