Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bůček se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
87 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu uvaříme ve kuřecím vývaru do měkka (místo vývaru můžeme použít i kostku slepičího bujonu).
Uvařenou zeleninu vyjmeme a uložíme do velké mísy. Ve vývaru uvaříme plátky bůčku a poté je položíme na zeleninu. Do vývaru přidáme bílé víno a glutasol, zahustíme solamylem, necháme přejít varem a osolíme.
Omáčku nalijeme na bůček se zeleninou a pokapeme horkým sádlem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečivem.


Přidat na Pinterest
pavlinf

09. 05. 2014, Recept navštíven: 1804x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inšpirujuci bočik

13. 11. 2015, 20:05

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept na bôčik

13. 11. 2015, 20:10

Přidat komentář

Facebook komentáře