Bůček se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
87
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Zeleninu uvaříme ve kuřecím vývaru do měkka (místo vývaru můžeme použít i kostku slepičího bujonu).
Uvařenou zeleninu vyjmeme a uložíme do velké mísy. Ve vývaru uvaříme plátky bůčku a poté je položíme na zeleninu. Do vývaru přidáme bílé víno a glutasol, zahustíme solamylem, necháme přejít varem a osolíme.
Omáčku nalijeme na bůček se zeleninou a pokapeme horkým sádlem.
Tip k receptu
Podáváme s pečivem.
pavlinf09. 05. 2014
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.