Buchty z vesnice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

2600 kalorií
0.0g cukrů
96.0g tuků
60.0g bílkovin


Příprava

Z droždí, lžičky cukru a lžíce vlažného mléka necháme vzejít kvásek. Mouku osolíme, přidáme cukr, olej, připravený kvásek a vlažným mlékem zaděláme vláčné těsto, které se nelepí na stěny mísy. Necháme v teple vykynout. Z těsta vyválíme plát vysoký asi 5 mm, který rozdělíme na čtverce. Plníme borůvkami, jablky, třěšněmi nebo tvarohem, mákem. Kousky zavineme a dáme do pekáče vymazaného olejem. Necháme chvíli dokynout a pečeme ve vyhřáté troubě při 220°C dozlatova.

přidejte na:
Hloušková

12. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Dělali jsme tvarohové, a nemají chybu. Těsto tedy za mě zpracovala domácí pekárna :)

slavuska 20. 01. 2013, 01:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na buchty je vynikajuci

dušanka 08. 12. 2016, 22:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektné buchty, su vyborné tvarohové ale aj makové

katka16031 05. 02. 2017, 13:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cesto na buchty je velmi dobré, plním najmä makovou a tvarohovou plnkou

Svetlana 21. 05. 2017, 21:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
buchty vynikajúce

majka 31. 10. 2017, 21:03

Přidat komentář