Burizonové hrudky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
336
kalorií
23.0g
cukrů
3.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Tuk rozpustíme s čokoládou (nejbezpečněji ve vodní lázni) nebo při mírné teplotě, přidáme Malcao a vmícháme sáček burizonů. Necháme lehce ztuhnout, aby čokoláda příliš netekla a lžičkou tvoříme na pečicí papír hrudky. Necháme zatuhnout, odloupneme a dáme do košíčků.
Tip k receptu
Čokoláda může být i hořká, někdo dává burizony ochucené - sladké. U nás se ujal tento recept, navíc jsem ho "vylepšila" tím, že hrudky dělám na dortové oplatky, které jsou pak od té čokolády moc dobré.
Roxana20. 12. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: skořice
Roxana 29. 06. 2013, 07:36

katka16031 22. 02. 2017, 20:04

Svetlana 18. 09. 2017, 10:49
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Roxana 21. 12. 2009, 16:57
passita 08. 01. 2010, 17:59
Roxana 08. 01. 2010, 22:20