Čekanková polévka

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
30min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

536 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Očištěné a dobře oprané čekankové puky rozebereme, nakrájíme, osmahneme v hrnci na másle, zalijeme vývarem a krátce povaříme. Přidáme předvařenou rýži, uvaříme do měkka a těsně před podáváním zahustíme žloutky, které jsme rozšlehali v trošce polévky.

Tip k receptu

Chuť polévky lze zjemnit máslem.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 04. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Tuto čekankovou polévku dělala moje maminka. Já jsem ji ještě nezkoušela

30. 10. 2014, 08:40

Chybí obrázek
čekankovú nepoznám ale trebalo by vyskúšať

18. 11. 2015, 11:42

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.