Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Čekanková polévka

Čekanková polévka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 55min , porce

536 kalorií, 0.0g cukrů, 24.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Očištěné a dobře oprané čekankové puky rozebereme, nakrájíme, osmahneme v hrnci na másle, zalijeme vývarem a krátce povaříme. Přidáme předvařenou rýži, uvaříme do měkka a těsně před podáváním zahustíme žloutky, které jsme rozšlehali v trošce polévky.

Bulb Tip k receptu

Chuť polévky lze zjemnit máslem.

planeta

03. 04. 2014, Recept navštíven: 1340x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Čekanková polévka

Čekanková polévka

Očištěné a dobře oprané čekankové puky rozebereme, nakrájíme, osmahneme v hrnci na másle, zalijeme vývarem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Čekanková polévka Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto čekankovou polévku dělala moje maminka. Já jsem ji ještě nezkoušela

30. 10. 2014, 08:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
čekankovú nepoznám ale trebalo by vyskúšať

18. 11. 2015, 11:42

Přidat komentář

Facebook komentáře