Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čekanková polévka

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
536 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Očištěné a dobře oprané čekankové puky rozebereme, nakrájíme, osmahneme v hrnci na másle, zalijeme vývarem a krátce povaříme. Přidáme předvařenou rýži, uvaříme do měkka a těsně před podáváním zahustíme žloutky, které jsme rozšlehali v trošce polévky.

Bulb Tip k receptu

Chuť polévky lze zjemnit máslem.


Přidat na Pinterest
planeta

03. 04. 2014, Recept navštíven: 1618x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tuto čekankovou polévku dělala moje maminka. Já jsem ji ještě nezkoušela

30. 10. 2014, 08:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
čekankovú nepoznám ale trebalo by vyskúšať

18. 11. 2015, 11:42

Přidat komentář

Facebook komentáře