Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česká mortadela

Obtížnost Čas přípravy
1dní 1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1dní 2h 0min
Nutriční hodnoty
4650 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 209.0g bílkovin

Příprava

Bůček 2x umeleme na masovém strojku a hnětačem ho dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením. Hmotu necháme v chladničce uležet do dalšího dne. Z hmoty vytvoříme bochánek, který dáme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vaříme asi 1 hodinu. Hmotu můžeme též naplnit do střeva na tlačenku. Po vychladnutí posypeme sladkou paprikou a nakrájíme na plátky.


Přidat na Pinterest
pskrob

06. 03. 2010, Recept navštíven: 3349x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
mortadelu vyskúšam

06. 01. 2017, 21:01

Přidat komentář
Thumb
Tak tohle je klasika. Kdyz se na to kouknu, hned se mi zbihaji sliny. Diky za recept, neco podobneho tu schazelo.

Robin 21. 08. 2010, 11:02

Thumb
Mortadela může být dobrá, ale proč je na snímku tlačenka s cibulí?

Kecal 16. 03. 2012, 18:49

Facebook komentáře