Česká mortadela

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1dní 2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

4650 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
209.0g bílkovin


Příprava

Bůček 2x umeleme na masovém strojku a hnětačem ho dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením. Hmotu necháme v chladničce uležet do dalšího dne. Z hmoty vytvoříme bochánek, který dáme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vaříme asi 1 hodinu. Hmotu můžeme též naplnit do střeva na tlačenku. Po vychladnutí posypeme sladkou paprikou a nakrájíme na plátky.

přidejte na:
pskrob

06. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mortadelu vyskúšam

majka 06. 01. 2017, 21:01

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mortadela dobrá

palino 01. 02. 2019, 15:19

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tak tohle je klasika. Kdyz se na to kouknu, hned se mi zbihaji sliny. Diky za recept, neco podobneho tu schazelo.

Robin 21. 08. 2010, 11:02

Chybějící obrázek
Mortadela může být dobrá, ale proč je na snímku tlačenka s cibulí?

Kecal 16. 03. 2012, 18:49