Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Česká mortadela

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 1h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1dní 2h 0min , porce

4650 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 209.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bůček 2x umeleme na masovém strojku a hnětačem ho dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením. Hmotu necháme v chladničce uležet do dalšího dne. Z hmoty vytvoříme bochánek, který dáme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vaříme asi 1 hodinu. Hmotu můžeme též naplnit do střeva na tlačenku. Po vychladnutí posypeme sladkou paprikou a nakrájíme na plátky.

pskrob

06. 03. 2010, Recept navštíven: 3212x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Česká mortadela

Česká mortadela

Bůček 2x umeleme na masovém strojku a hnětačem ho dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením....

Zobrazit všechny podobné recepty k Česká mortadela Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Tak tohle je klasika. Kdyz se na to kouknu, hned se mi zbihaji sliny. Diky za recept, neco podobneho tu schazelo.

Robin 21. 08. 2010, 11:02

Thumb
Mortadela může být dobrá, ale proč je na snímku tlačenka s cibulí?

Kecal 16. 03. 2012, 18:49

Facebook komentáře