Česká mortadela
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 1h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1dní 2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
4650
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
209.0g
bílkovin
Příprava
Bůček 2x umeleme na masovém strojku a hnětačem ho dobře promícháme se syrovými vajíčky, česnekem a kořením. Hmotu necháme v chladničce uležet do dalšího dne. Z hmoty vytvoříme bochánek, který dáme do mikrotenového sáčku, zavážeme a vaříme asi 1 hodinu. Hmotu můžeme též naplnit do střeva na tlačenku. Po vychladnutí posypeme sladkou paprikou a nakrájíme na plátky.
pskrob06. 03. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.