Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

České jahodové mojito

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5min
Nutriční hodnoty
280 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pomeranč rozkrojíme a z jedné poloviny vymačkáme šťávu. Druhou polovinu nakrájíme na kousky a vhodíme do vetší sklenice. Přidáme cukr, pomerančovou šťávu, jahody a promícháme. Vhodíme kostky ledu, přilijeme slivovici a dolijeme vodou. Ozdobíme mátou nebo pomerančovou kůrou a podáváme s brčkem.


Přidat na Pinterest
Milena

25. 06. 2009, Recept navštíven: 3717x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

14. 10. 2016, 19:44

Přidat komentář
Hanca333
Slivovice? Nemůže tam být třeba vodka nebo bílý rum? Nezkoušel to někdo? Protože s jahodama je bílý rum dobrý.

Hanca333 09. 02. 2010, 11:51

Facebook komentáře