Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

České jahodové mojito

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

280 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pomeranč rozkrojíme a z jedné poloviny vymačkáme šťávu. Druhou polovinu nakrájíme na kousky a vhodíme do vetší sklenice. Přidáme cukr, pomerančovou šťávu, jahody a promícháme. Vhodíme kostky ledu, přilijeme slivovici a dolijeme vodou. Ozdobíme mátou nebo pomerančovou kůrou a podáváme s brčkem.

Milena

25. 06. 2009, Recept navštíven: 3397x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
České jahodové mojito

České jahodové mojito

Pomeranč rozkrojíme a z jedné poloviny vymačkáme šťávu. Druhou polovinu nakrájíme na kousky a vhodíme do ve...

Zobrazit všechny podobné recepty k České jahodové mojito Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne

14. 10. 2016, 19:44

Přidat komentář
Hanca333
Slivovice? Nemůže tam být třeba vodka nebo bílý rum? Nezkoušel to někdo? Protože s jahodama je bílý rum dobrý.

Hanca333 09. 02. 2010, 11:51

Facebook komentáře