Chalupářský oukrop
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
612
kalorií
1.0g
cukrů
24.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Česnek rozetřeme se solí a dáme do 1,2 l vroucí vody. Přidáme masox, pepř, špetku majoránky a povaříme. Potom přidáme rozšlehaná vejce, která nalijeme přes vidličku do polévky a necháme srazit.
Veku nakrájíme na kostičky, které na tuku osmažíme. Při podávání dáme na každý talíř porci opečené veky.
Tip k receptu
Do polévky nedáme rozšlehaná vejce, ale na každý talíř vyklepneme syrové vejce, které zalijeme vařící polévkou. Veku dáme až na hladinu.
Jiřulka10. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.