Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chalupářský oukrop

Chalupářský oukrop

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
612 kalorií 1.0g cukrů 24.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Česnek rozetřeme se solí a dáme do 1,2 l vroucí vody. Přidáme masox, pepř, špetku majoránky a povaříme. Potom přidáme rozšlehaná vejce, která nalijeme přes vidličku do polévky a necháme srazit.
Veku nakrájíme na kostičky, které na tuku osmažíme. Při podávání dáme na každý talíř porci opečené veky.

Bulb Tip k receptu

Do polévky nedáme rozšlehaná vejce, ale na každý talíř vyklepneme syrové vejce, které zalijeme vařící polévkou. Veku dáme až na hladinu.


Jiřulka

10. 02. 2010, Recept navštíven: 1744x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

04. 02. 2017, 20:33

Přidat komentář

Facebook komentáře