Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chlebová štola

Chlebová štola
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

3456 kalorií, 10.0g cukrů, 156.0g tuků, 137.0g bílkovin

Příprava

Z mouky, soli a kmínu vytvoříme směs, do níž vmícháme kvásek z droždí, cukru a trošky teplé vody. Vypracujeme těsto, dle potřeby přidáme vodu. Necháme je vykynout a pak z něj vyválíme placku. Na ni dáme nakrájenou slaninu a posypeme nastrouhaným sýrem. Vše zabalíme, vložíme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme do zlatova při 140°C. Necháme vychladnout a můžeme podávat.

Alirtecka

10. 01. 2011, Recept navštíven: 1302x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chlebová štola

Chlebová štola

Z mouky, soli a kmínu vytvoříme směs, do níž vmícháme kvásek z droždí, cukru a trošky teplé vody. Vypracuje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chlebová štola Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept na chlebovu štolu, vyskúšam

07. 11. 2016, 21:33

Přidat komentář

Facebook komentáře